Sunday, November 21, 2010

"kids & baby photo contest"


Salam semua blogger-blogger, hari ni The BIG HEAD Site telah dijemput untuk menyertai satu contest ni. Apa lagi amik peluang cuba nasib la. Mana tau nasib menyebelahi The BIG HEAD Site. Doa la banyak-banyak bagi dapat menang. Ha lagi satu, detail-detail pasal contest ni ada kat bawah, so 8 orang yang bertuah ditag boleh la join contest ni ye.Salam....Ok kawan-kawan ni dia syarat pertandingan dipetik dari Saffiyah Osman1. anda mesti menjadi follower blog kedua saya. http://sweetlikekisses.blogspot.com.Selepas ini pemenang akan di umum di blog baru:)..

2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:)

3. letakkan banner contest di sidebar anda.

4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda..

5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini.

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest.

7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.

Ok. Tarikh tutup contest ni 30 NOVEMBER 2010. Jadi pada yang ditag tu jom la join contest ni. Ini dia 8 nama atau blog yang ditag.

  1. Sembang2 Kosong
  2. Raja Rojak
  3. KyRa'S hOmEpAgEs
  4. Lina
  5. SYAMSID
  6. Putera Dedeq
  7. cikidong
  8. nabilpotter
Ni gambar bayi yang termampu di tunjukkan kepada penganjur. Gambar ni ditangkap sewaktu dia tidur selepas mengamuk seharian.Haha.

Hadiah yang sangat lumayan menanti anda semua. Hadiahnya ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.

So apa tunggu lagi.Jom join contest ni bagi yang di tag.


Related Posts with Thumbnails

2 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails