Thursday, December 16, 2010

Shoot Dan Edit!!!



Salam semua, fuh cuti-cuti ni asyik keluar rumah ja. Capai kamera tangkap la gambar-gambar yang rasa best. Buat blogger-blogger sekalian da lama tak lawat korang semua, mintak maaf banyak-banyak ye. Jadi post kali ni nak tunjuk la gambar-gambar yang berjaya aku tangkap dan edit sikit-sikit (kalau tak lawa gtau nak betulkan diri). Ha gambar yang kat atas tu HDR tak jadi(haha) sorry kalau tak lawa. Jom Terjah Photo Kat Bawah.
















So amacam gambar-gambar kat atas tu??Ok Tak. Ha apa pun komen korang semua, aku terima dengan redha(haha). Komen-komen korang semua akan membantu aku untuk memperbetulkan kekhilafan aku ni. Kita Jumpa Pada Post Akan Datang. Salam.

2 comments:

bact said...

motor mcm pnh tgk ja..
hahahah

bro..rasa kureng la..
try amek gambar2 bangunan n hdr...
rasanya nice sket..

blacklist said...

ok nanti try...tq for comment

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails