Thursday, October 21, 2010

Gambar Yang Agak Sempoi!!!!


Salam semua, post kali ini kita boleh tengok beberapa gambar yang agak SEMPOI. The BIG HEAD Site nak tunjuk sikit lahh kat korang semua gambar-gambar yang agak lawak. Tapi gambar yang ada sedikit saja, mintak maaf la ye. Ni part 1 je baru... lepas ni tunggu part 2 menyusul tiba...Jadi check it out gambar kat bawah ni...Ok....





Haa, ni dia gambar yang pelik tapi benar ke tak aku pon tak tau...tapi gambar ni sempoi arrr...mungkin ni sebuah lukisan atau mungkin gambar yang di edit di photohop...


Ni gambar yang kedua, tak silap aku la gambar ni di ambil di Pulau Pinang. Tapi tak sure la plak kan, yang aku best tengok gambar ni sebab kereta MYvi dalam gambar ni. Sempoi tahap gaban. Cuba korang tengok ada  BIG LOVE kat depan tu..Body Kid pon mantap gak. Sempoi....Syabas kepada pemilik kereta nii...
Ni lagi satu kereta yang sempoi!!!Cuba korang semua baca kat belakang tu, PANDANG BOLEH, JELING BOLEH. Tu tak hal laa kan biasa la tu...Yang Paling sempoi ada plak perkataan SENGOL-SENGGOLAN JANGAN??!! Memang terbaik laaa...Tapi sampai sekarang aku tak paham apa maksud sengol-senggolan tu??ada sapa2 bley jawabkan?ermmm...

Yang ni gambar edit...nampak sangat la kan. Tapi memang tabik la kat sapa yang buat gambar ni..sebab idea yang agak boleh blahh dan agak sempoi,boleh jual la katakan...Apa-apa pun tahniah la pada yang edit gambar ni...

Gambar ni pun kreatif gak ni...Yang berlagak dipukul tu memang kreatif...beliau menggunakan Ronald Mcdonald macam Ronald tu nak bantai dia la...Erm...kreatif dan bagus...Tahniah!!!Yang tak tahan Ronald tu bly senyum lebar siap pakai lipstick tebal lagi tu...Hahaha...syabas!!!

Ha yang ni plak tengok la macam mana bentuk pistol ni...haha bley tahan sengal gak la orang yang mencipta pistol ni..ada ka patut trigger dia terbalik...macam mana nak guna tu aku tak tau..kena mintak manual dari manufacturer...

Yang ni gambar terakhir dan gambar EPIC!!!!hahaaha....cuba korang semua tenung teliti gambar yang disiarkan oleh pemberita tu...agak2 muka diorang tu sama ke tak ek??So YOU DECIDE!!!hahah...






Related Posts with Thumbnails

7 comments:

Humanity Life said...

lahai... menarik btol mereka nie ye akram~ lalalala.. kreatif!

jom ber'Tweet' bersama ngan humanitylife

blacklist said...

haha...tq2...
tweet?ha jom...

Kazen said...

Salam kunjungan dari kazen...jom join UniKL Blogger di Facebook...join n submit link blog anda dan setiap kali anda update blog ini ia akan secara automatiknya di publishkan di page tersebut... klik di sini

http://www.facebook.com/pages/UniKL-Bloggers/165952636749982

efyna.pinkladies said...

hahaha! yg pistol tu i rase tuk bunuh diri sendri la. :D

blacklist said...

haha..mgkn la kot...

Kakkoii said...

yg last tu betul wat kakkoii sakit perut.. haha

Anonymous said...

yg rapist tu jahat g0p...ahahaha...mmg mcm muke die jer...sakir prut aq tgk gmbr tue..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails